Добро пожаловать в мой блог !!!

Возможность высказаться каждому! О себе, моих увлечениях и моих хобби!

Home Мои увлечения Медицина ОСНОВНІ СИМПТОМИ ВСД
ОСНОВНІ СИМПТОМИ ВСД PDF Печать E-mail
Автор: Андрей Лазукин   
01.02.2009 22:07

Приступи ВСД, як правило, супроводжуються болем. Це може бути відчуття тупого тиску в області серця; біль при цьому часто віддає в ліву руку або під  лопатку (як при стенокардії), або ж виникають сильні нетривалі (усього  кілька секунд) колючі болі в області серця. Що являють собою ці болі?

Для хворих ВСД часті скарги на головні болі, характер яких різноманітний. Це можуть бути  мігрені, тиск в області чола й тімені, почуття  стискаючого голову обруча. Головний біль,  що  турбує й дошкуляє хворих ВСД, викликається розширенням або звуженням кровоносних судин і буває трьох типів: головний біль напруги, мігрень і кластерна головна біль.

Більше половини (80 % людей) у тому або іншому ступені страждають порушенням ВНС. Тривале існування проблем веде до органічних змін в організмі, тобто розвитку важких захворювань.

І я вважаю, що відвідування лікаря міотерапевта з метою профілактики захворювань стане таким же обов'язковим, як і відвідування лікаря стоматолога, тому що хворобу краще попередити, чим лікувати. Особливу важливість у профілактиці ВСД є організація робочого місця, індивідуальний підбір стола й стільця, тому що основні хвороби формуються в шкільні роки. 

Комментарии  

0 #3 Андрей Лазукин 2009-06-10 11:22 Цитирую Kasper:
Чи можна з СВД служити в армії Коли можна а коли ні відпишіть будьласка

Учитывая современные методы исследования, очень тяжело получить подтверждения такого диагноза как ВСД (исследования не даются подробному описанию). Я думаю что в армию могут не возьмут только в случае осложнений симптомов СВД, таких как: маниакально-депрессивный синдром или суицидальные мысли или попытки суицида.
Но рассматривать это как способ закосить от армии не стоит, есть на много проще методы.

+1 #2 Kasper 2009-06-02 19:55 Чи можна з СВД служити в армії Коли можна а коли ні відпишіть будьласка Цитировать

0 #1 Дмитрий 2009-03-18 19:33 Лечение вегето-сосудистой дистонии www.bartosh.com.ua Цитировать

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить